Hantera skador från brand, fukt, farliga ämnen och oönskade lukter med Probaco

Är du orolig för skador orsakade av brand, fukt, farliga ämnen eller oönskade lukter?

Då är Probaco din pålitliga partner för att hantera dessa utmaningar på ett effektivt och säkert sätt. Med vår breda expertis inom brandsanering, asbesthantering, desinficering och andra specialisttjänster, kan vi hjälpa dig att återskapa en hälsosam och trygg miljö i ditt hem eller företag.

Probaco arbetar med moderna metoder och teknik för att säkerställa att varje uppdrag utförs med högsta precision och omsorg. Oavsett om det handlar om att sanera efter en brand, hantera farliga ämnen som asbest, eller eliminera oönskade lukter, så har vi de resurser och den kompetens som krävs för att återställa din fastighet till sitt bästa skick. 

Våra tjänster inkluderar: 

  • Brandsanering: Vi tar hand om rökskador, sot och brandskadade material för att återställa din fastighet snabbt och effektivt. 
  • Asbesthantering: Vi är certifierade för säker hantering och borttagning av asbest, vilket minimerar riskerna för hälsoproblem. 
  • Desinficering och luktsanering: Vi erbjuder professionell desinficering och luktborttagning för att säkerställa en ren och hälsosam miljö. 

 

Har du skador eller problem som behöver åtgärdas? Kontakta oss idag för en kostnadsfri bedömning! 

En anställd hos Probaco är på väg in i sin bil efter ett joursamtal

Probaco Gävle och Fukt i Väst ansluter sig till en nystartad företagsgrupp

(2024-09-18) – Probaco Gävle och Fukt i Väst är glada att meddela att vi, tillsammans med 13 andra marknadsledande bolag från Sverige och Norge, nu ingår i en ny företagsgrupp som förts samman av vår nya majoritetsägare, Axcel. Tillsammans kommer vi kunna erbjuda ett ännu bredare utbud av tjänster inom skadehantering, fastighetsinspektion och underhåll.

De 15 företag som ansluter sig till den nya företagsgruppen är FSAB, Fukt i Väst, Helheten Gruppen, Humidus, Höjdens Spol & Avloppsteknik, Miljösaneringar, Miljøvakta, Mur og Pipeservice, Norover, Pipe Relining Syd, Probaco i Gävle, SB Ventilation, Skorstensbolaget, Skorstensteamet och Struktursanering.
Tillsammans sysselsätter företagen nästan 500 personer och omsätter omkring 800 miljoner kronor. Alla bolag är entreprenörsledda lokala företag med långvariga kundrelationer och expertis inom luftkvalitet, fuktkontroll eller rörsystem.

Det är viktigt att understryka att det endast är Probaco Gävle och Fukt i Väst som byter ägare. Övriga företag inom Probacogruppen fortsätter som vanligt, och vi kommer att fortsätta vårt nära samarbete inom Probaco som ser mycket positivt på de möjligheter detta ytterligare partnerskap innebär, då vi stärker vårt erbjudande och vår position på marknaden.

 

”För oss innebär detta en spännande möjlighet att växa och utvecklas, både inom vår nya ägargrupp och tillsammans med resten av Probacogruppen. Vi fortsätter att vara ett lokalt entreprenörsdrivet företag med långvariga kundrelationer,” säger Joakim Peterson på Fukt i Väst.

” Vårt mål är alltid att skapa trygghet för våra kunder, särskilt i situationer där vi behövs som mest. Vi finns här som vanligt och står redo att hjälpa till, precis som tidigare,” avslutar Jesper Jonsson på Probaco Gävle.

 

Båda bolagen är entusiastiska över de möjligheter som detta partnerskap innebär och vill betona för våra kunder och partners att vårt team och vår dagliga verksamhet förblir oförändrade. Vi ser fram emot att påbörja detta nya kapitel och att fortsätta förbättra vårt kunderbjudande.

 

För frågor, kontakta:

Probaco i Gävle AB
Jesper Jonsson, 026-15 31 59, jesper.jonsson@probaco.se

Fukt i Väst AB
Joakim Peterson, 0522-64 54 40, joakim@fuktivastab.se

 

Om Axcel:
Axcel grundades år 1994 och är en nordisk investeringsfirma som fokuserar på fyra sektorer: teknologi, industri och företagstjänster, hälsovård samt konsumentprodukter- och tjänster. Deras team i Stockholm och Köpenhamn har 30 års erfarenhet av att bygga bolag med en sammarbets-fokuserad inställning och ett strukturerat tillvägagångssätt för att skapa värde. Axcel har rest sju fonder med totala kapitalåtaganden om 4.1 miljarder euro från nordiska och internationella investerare.

De äger för närvarande 21 bolag med huvudkontor i Norden och har totalt gjort 72 plattformsinvesteringar, 320 tilläggsförvärv och 51 avyttringar. För mer information, besök www.axcel.dk.

Förebygg fuktproblem med RBK-mätning från Probaco

Fuktproblem kan smyga sig in i betongen och orsaka stora skador som leder till dyra renoveringar och försämrad inomhusmiljö.

Med RBK-mätning från Probaco kan du förebygga dessa problem genom att få en exakt mätning av den relativa fuktigheten i betongen. Detta gör det möjligt att tidigt identifiera och åtgärda fuktrelaterade risker i din byggnad.

RBK-mätning är en viktig del av underhållet av fastigheter, och vår expertis på Probaco säkerställer att du får de mest pålitliga resultaten. Vårt team är certifierade och använder den senaste tekniken för att ge en noggrann bedömning av fuktläget i din byggnad. Genom att välja RBK-mätning från Probaco investerar du i långsiktig hållbarhet och säkerhet för din fastighet. 

Vi på Probaco är nära till hands för att hjälpa dig skydda din byggnad och undvika oväntade kostnader. Kontakta oss idag för att boka din RBK-mätning och få en tryggare framtid för din fastighet. 

 

Varför välja Probaco? 

  • Exakta mätningar: Våra RBK-certifierade experter säkerställer pålitliga resultat. 
  • Förebygg skador: Tidig upptäckt av fuktproblem minskar risken för kostsamma reparationer. 
  • Lokal närvaro: Med kontor på flera orter i Sverige är vi alltid nära till hands. 

 

Boka din RBK-mätning nu och undvik dyra fuktproblem

Vill du veta mer om våra tjänster? Läs mer här.