Självgående Rivningstekniker/Asbestsanerare till Hudiksvall

Ort:

Hudiksvall

Sista ansökningsdag:

2021-08-31

Anställningsstart:

Hösten 2021

Med anledning av ökad efterfrågan på våra tjänster behöver vi nu förstärkning av en rivningstekniker / asbestsanerare till våra kontor i Hälsingland.
Därför söker vi nu dig, som vill arbeta i en trivsam arbetsmiljö med ett varierat och fysiskt arbete som tillsammans med oss vill utveckla vår verksamhet i regionen!

Arbetsuppgifter

Tjänsten innefattar mycket eget ansvar där du själv tillsammans med vår arbetande förman får vara högst delaktig i att planera dina dagar för att hjälpa våra kunder med diverse rivnings- och saneringsarbeten.
Vi söker dig med något års erfarenhet som vill utvecklas i sin yrkesroll tillsammans med ett tight team av kompetenta kollegor.
Du kommer att utgå från vårt nybyggda lokalkontor i Hudiksvall men arbetena kommer att vara förlagda över hela Hälsingland, möjligheten kan finnas i framtiden att utgå från vårt lokalkontor i Bollnäs.
Vi arbetar mot byggbolag, försäkringsbolag, fastighetsbolag, privatpersoner, industri, FM-bolag och företag.

Kvalifikationer

Vi söker dig som:

  • Har tidigare erfarenhet av sanering och/eller byggbranschen
  • Kan arbeta under eget ansvar
  • Innehar B-körkort (krav)
  • Utbildning och erfarenhet av asbestsanering

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som att du är en social, självgående, ordningsam och ansvarstagande person. Du har förmågan att kunna hantera flera arbetsuppgifter samtidigt och kunna prioritera i ditt arbete.

Vi arbetar ständigt för att vara en attraktiv arbetsplats där medarbetarna trivs och har roligt tillsammans. Vi arbetar aktivt med att kompetensutveckla våra anställda och erbjuder både internutbildningar och externa kurser för den som vill utvecklas tillsammans med oss.

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Jesper Jonsson via e-post: jesper.jonsson@probaco.se eller via telefon: 026-15 31 59.

Är du intresserad? – Skicka din ansökan redan idag!

Vi avser att tillsätta tjänsten snarast och intervjuar kandidater löpande.

Du ansöker genom att skicka in CV och personligt brev till halsingland@probaco.se.

Märk din ansökan med: Rivningstekniker/Asbestsanerare Hudiksvall 2021

Start: Hösten 2021
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Placeringsort: Hudiksvall

Välkommen till Probaco!

Probaco består i nuläget av sju bolag med verksamhet i södra och mellersta sverige. Vi på Probaco i Gävle verkar i hela Gävleborgs län samt Norduppland med lokalkontor i Gävle, Bollnäs och Hudiksvall. Vår styrka är lokal förankring, mångårig erfarenhet i branschen och att vi erbjuder en stor bredd på tjänster inom sanering och avfuktning.