Rivningstekniker / Asbestsanerare Linköping

Ort:

Linköping

Sista ansökningsdag:

-

Anställningsstart:

Omgående

Probaco i Linköping behöver förstärkning av ytterligare duktiga medarbetare på riv/asbestsidan. Därför söker vi nu dig som vill arbeta i en trivsam arbetsmiljö med ett varierat och fysiskt arbete!

Arbetsuppgifter

Som rivningstekniker / asbestsanerare hos oss innefattar ditt arbete främst att i samråd med ansvarig arbetsledare och kollegor att utföra diverse sanerings- och rivningsarbeten. Vi arbetar mot byggbolag, försäkringsbolag, fastighetsbolag, privatpersoner, industri, FM-bolag och företag.

Kvalifikationer

Vi söker dig som:

  • Har tidigare erfarenhet av asbestsanering och/eller rivningsarbeten.
  •  Kan arbeta under eget ansvar
  • Innehar B-körkort (krav)
  • Utbildning och erfarenhet av asbestsanering är en fördel men utbildning ombesörjs av oss i annat fall.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som att du är en social, självgående, ordningsam och ansvarstagande person. Du har förmågan att kunna hantera flera arbetsuppgifter samtidigt och kunna prioritera i ditt arbete. Vi arbetar ständigt för att vara en attraktiv arbetsplats där medarbetarna trivs och har roligt tillsammans. Vi arbetar aktivt med att kompetensutveckla våra anställda och erbjuder både internutbildningar och externa kurser för den som vill utvecklas tillsammans med oss.

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Andreas Elb via e-post: andreas.elb@probaco.se eller via telefon: 013-20 32 35..

Är du intresserad? Skicka din ansökan redan idag!

Vi avser att tillsätta tjänsten snarast och intervjuar kandidater löpande.

Du ansöker genom att skicka in CV och personligt brev till andreas.elb@probaco.se
Märk din ansökan med: Rivningstekniker / Asbestsanerare Linköping

Start

Omgående med hänsyn till uppsägningstid.

Omfattning: Heltid alt allmän tillsvidareanställning

Välkommen till Probaco i Linköping!

Probaco består i nuläget av sex bolag med verksamhet i södra och mellersta Sverige. Vi på Probaco i Linköping verkar i hela Östergötlands län samt i Kalmar län. Vår styrka är lokal förankring, mångårig erfarenhet i branschen och att vi erbjuder en stor bredd på tjänster inom sanering, städ och avfuktning.