Platschef Probaco Värmland

Ort:

Karlstad med omnejd

Sista ansökningsdag:

2023-01-31

Anställningsstart:

Med hänsyn till uppsägningstid

Vill du vara med att driva Probaco Värmland?

Probaco är ett bolag med verksamhet i södra och mellersta Sverige. Vår styrka är lokal förankring, mångårig erfarenhet i branschen och att vi erbjuder en stor bredd av tjänster inom sanering och avfuktning. Med ett hundratal anställda i de olika bolagen har vi dessutom goda möjligheter att samarbeta mellan distrikten och sätta in extra resurser vid stora uppdrag. Målet är att ha fler driftiga lokala bolag i Probaco-gruppen.

 

Arbetsuppgifter

Hos Probaco Värmland erbjuds du ett omväxlande arbete med stort eget ansvar. Som drivande har du en nyckelroll i Probaco Värmland, du arbetar produktionsnära och är med i alla led från uppstart till färdigt projekt. Våra kunder är bl.a. försäkringsbolag, fastighetsägare, byggbranschen och även privatkunder. Probaco Värmland är ett eget fristående bolag i Probaco-gruppen.

 

Kvalifikationer

Vi tror att du som söker tjänsten är drivande, självgående, noggrann och har lätt att skapa nya kontakter. Du som söker bör ha erfarenhet ifrån fukt- och saneringsbranschen eller byggbranschen. Du måste även ha datakunskap, B-körkort samt kunna svenska flytande i skrift och tal.

 

Är du intresserad? – Skicka din ansökan redan idag!

Du är välkommen med din ansökan bestående av CV och personligt brev.

Skicka in din ansökan idag, vi avser att tillsätta tjänsten snarast och kommer att göra intervjuer löpande. Ansökan och ev. frågor skickas till info@probaco.se

 

Märk din ansökan med: Platschef Värmland

Omfattning: Heltid, tillsvidare