Fukttekniker

Ort:

Gävle

Sista ansökningsdag:

2023-01-31

Anställningsstart:

Med hänsyn till uppsägningstid

Vi söker nu ytterligare en fukttekniker som vill vara med och utveckla vår verksamhet och växa med oss!
Antingen så jobbar du med liknande arbetsuppgifter idag eller så har du tidigare jobbat med byggservicearbeten och är intresserad att vidareutveckla dina kunskaper samtidigt som du strävar efter ett fritt och varierande arbete du kan påverka själv!

 

Arbetsuppgifter

Som fukttekniker hjälper du våra kunder att besiktiga skador, hantera dessa och arbeta förebyggande. Du kommer att arbeta brett med alla förekommande arbetsuppgifter inom fuktbesiktning, avfuktning och andra åtgärder i samband med vattenskador, samt med utredningar relaterade till fuktproblem. Tjänsten kommer även att innefatta en del arbeten avseende radoninventering / åtgärder.

Kvalifikationer

Vi söker dig som:

  • Grundläggande kunskaper inom byggnadskonstruktioner
  • Kan arbeta under eget ansvar
  • Har god datavana
  • B-körkort är ett krav
  • Kan uttrycka dig obehindrat i svenska i både tal och skrift
  • Fuktutbildning är meriterande
  • Tidigare arbete inom byggservice är meriterande

För att trivas i denna roll bör du vara engagerad och flexibel. Du är en problemlösare som strävar efter att hålla en hög kvalité på ditt arbete. Vi arbetar aktivt med vidareutbildning genom både interna utbildningar och externa kurser, och erbjuder dig möjlighet att vara med och växa med oss.

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Pontus Wiklander via e-post: pontus.wiklander@probaco.se eller via telefon: 026-10 21 34.

Är du intresserad? – Skicka din ansökan redan idag!

Vi avser att tillsätta tjänsten snarast och intervjuar kandidater löpande.

Du ansöker genom att skicka in CV och personligt brev till gavle@probaco.se.

Märk din ansökan med: Fukttekniker Gävle 2022

Omfattning: Heltid, tillsvidare  

 

Välkommen till Probaco i Gävle!
Probaco består i nuläget av sex bolag med verksamhet i södra och mellersta sverige. Vi på Probaco i Gävle är ett 30-tal anställda som verkar i hela Gävleborgs län samt Norduppland med kontor i Gävle, Bollnäs och Hudiksvall. Vår styrka är lokal förankring, mångårig erfarenhet i branschen och att vi erbjuder en stor bredd på tjänster inom sanering och avfuktning.