Rivnings- och saneringstekniker

Probaco i Gävle behöver förstärkning av ytterligare en duktig medarbetare på saneringssidan. Därför söker vi nu dig som vill arbeta i en trivsam arbetsmiljö med ett varierat och fysiskt arbete!

Arbetsuppgifter

Som rivnings- och saneringstekniker hos oss innefattar ditt arbete främst att i samråd med ansvarig arbetsledare och kollegor att utföra diverse sanerings- och rivningsarbeten efter brand- och vattenskador. Vi arbetar mot byggbolag, försäkringsbolag, fastighetsbolag, privatpersoner, industri, FM-bolag och företag.

Kvalifikationer

Vi söker dig som:

  • Har tidigare erfarenhet av sanering och/eller byggbranschen
  • Kan arbeta under eget ansvar
  • Utbildning och erfarenhet av asbestsanering är meriterande
  • B-körkort är ett krav

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som att du är en social, självgående, ordningsam och ansvarstagande person. Du har förmågan att kunna hantera flera arbetsuppgifter samtidigt och kunna prioritera i ditt arbete.

Vi arbetar ständigt för att vara en attraktiv arbetsplats där medarbetarna trivs och har roligt tillsammans. Vi arbetar aktivt med att kompetensutveckla våra anställda och erbjuder både internutbildningar och externa kurser för den som vill utvecklas tillsammans med oss.

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Jesper Jonsson via e-post: jesper.jonsson@probaco.se eller via telefon: 026-10 21 34.

Är du intresserad? Skicka din ansökan redan idag!

Vi avser att tillsätta tjänsten snarast och intervjuar kandidater löpande.

Du ansöker genom att skicka in CV och personligt brev till gavle@probaco.se

Start

Omgående med hänsyn till uppsägningstid.

Omfattning: Heltid, tillsvidare

 

Välkommen till Probaco i Gävle!

Probaco består i nuläget av sex bolag med verksamhet i södra och mellersta Sverige. Vi på Probaco i Gävle verkar i hela Gävleborgs län samt Norduppland. Vår styrka är lokal förankring, mångårig erfarenhet i branschen och att vi erbjuder en stor bredd på tjänster inom sanering och avfuktning.