Ett spännande första år för Probaco

Vid årsskiftet 2018/2019 lanserades Probaco, en ny aktör bland saneringsföretagen med erfaren personal från branschen. Vi vill vara en lokal aktör som är lyhörd och hittar de bästa lösningarna för våra kunder – alltid med hjärtat på rätt ställe. ”Vi finns här” ska genomsyra Probacogruppen.

Det är väldigt spännande att flera andra sanerings­företag har fått upp ögonen för oss och visat intresse för att bli en del av Probaco. Vi för dialoger för att finna möjligheter att bli ännu starkare och tillsammans ­erbjuda ännu bättre service till våra uppdragsgivare!

Probaco Gävle har under året öppnat ett filialkontor i Bollnäs för att på ett bättre sätt erbjuda sina tjänster över hela Gävleborg. Intressanta ramavtal som löper under flera år avseende sanerings- och avfuktningstjänster har tecknats både med Region Gävleborg och Sandvikens Kommun med dotterbolag.

Probaco Närke fick chansen att presentera ett förslag om att förebygga vattenskador vid en BRF med 47 hus. Kunden tackade ja och nu är de sista åtgärderna ­gjorda, med en nöjd kund som resultat.

Probaco Värmland, som har kontor i Kristinehamn, Karlstad och Karlskoga, är både Probaco sanering och Probaco avfuktning. De har haft en stabil orderingång under 2019. Ett nytt koncept med fastighetsjour ska startas under 2020, flera kunder har anmält intresse då detta ofta blir en besparing och en unik produkt. Probaco kan erbjuda fler tjänster än den traditionella fastighetsjouren brukar göra.

Probaco Hjulsbro Sanering i Linköping, som har ­filialkontor i Motala, Norrköping och Västervik, fick en stor utmaning i juni då en bomb ­detonerade i centrala Linköping. Under året har Probaco ­Hjulsbro Sanering i Linköping bland annat fått förlängt avtal med AB Stångåstaden. Probaco Hjulsbro Sanering i Linköping är även ägare till AB Allspol i Linköping som har flera spol och sugbilar och kan även erbjuda denna tjänst.

Probaco Göteborg arbetar i huvudsak mot fastighet­s­ägare i Göteborg med omnejd med det utbud ­Probaco har.

Probaco Centralt har under året anställt en marknadsansvarig för att samordna och ­arbeta med fortsatt utveckling av Probaco.

Vi vill tacka för ett gott samarbete under vårt första år 2019. Vi ser fram emot 2020 då vi ska fortsätta ­Probacos spännande resa!

God Jul och Gott Nytt År, önskar Probaco-företagen med personal